Pizza "olteneasca"

de ANCA in Pizza, 12 Feb 2010 | 4767 vizualizari

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

12.02.2010, 21:37

Olteneasca sau neolteneasca ce mai conteaza la cat de bine arata.........

ANCA 1

12.02.2010, 21:43

am pus ghilimele

rivka 1

12.02.2010, 21:55

arata bine, haha eu ma gandeam ca e cu slanina si ceapa ...dar vad ca prazul e spilul.

ANCA 1

12.02.2010, 21:59

oh God! Rivka, auzi, slana si ceapa!! gata cu d-astea bune, de zilele urmatoare, la cura cu mine, nu mai intru aici!

Miha 1

12.02.2010, 23:03

Oana 1

12.02.2010, 23:04

Ma bucur ca iti place blatul de pizza ta nu zic nimic

ionix 1

12.02.2010, 23:58

vreau si eu cateva bucatele

mihaelar63 1

13.02.2010, 00:47

chiar daca nu sunt olteanca , sunt lesinata dupa praz , chiar mi-am semanat in gradina

rivka 1

13.02.2010, 19:48

si mie imi place prazul foarte mult! cu orez si ou prajit asa invartit in tigaie e super bun!
mai fac si placinte cu praz sau musaca de cartofi cu carne de vita si praz iese su-per bun!

ANCA 1

14.02.2010, 10:39

nici eu nu-s olteanca..insa socra-miu este..si noi suntem lesinati dupa praz, e excelent si in ciorbe! musai incercati-l la pizza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa semipreparata