Placinta cu carne de curcan, ciuperci si Brie

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 5301 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

15.01.2012, 09:47

Faina tare.
Ai mei papa bine placintele de genul asta.
Bravo!

alldaycooking 1

15.01.2012, 10:05

Multumesc frumos!

lia maria 1

15.01.2012, 10:40

ce fain arata sigur a fost si buna tare

alldaycooking 1

15.01.2012, 10:42

Sa stii ca s-a mancat destul de repede!

deyutzky 1

15.01.2012, 11:10

Ana_Maria269 1

15.01.2012, 11:14

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:20

Deyutza, Ana Maria multumesc frumos!

Rocsi 1

15.01.2012, 11:20

ce aspect frumos are!!!

mirela0911 1

15.01.2012, 11:23

mmmmm buna trebuie sa fie!

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:25

Rocsi, multumesc!

Lau 1

15.01.2012, 11:26

fain arata

diaconta 1

15.01.2012, 11:29

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:30

Multumesc mult!

Lorra 1

15.01.2012, 11:44

papa bun

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:52

Laura, multumesc!

adry88 1

15.01.2012, 13:00

o feliuta si pentru mn

alldaycooking 1

15.01.2012, 13:09

Cu tot dragul!

MotanLaOale 1

15.01.2012, 14:00

alinutzika 1

15.01.2012, 16:56

bun bun

danakarin 1

15.01.2012, 18:08

excelenta idee ! foarte buna tarta !

alldaycooking 1

15.01.2012, 18:12

Vladimir, Alina, Dana multumes frumos!

Rahela Velicu 1

14.12.2018, 19:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta ciobanului -Shepherd's pie