Placinta dobrogeana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2011 | 35422 vizualizari

COMENTARII (91)

Adinuta 1

20.10.2011, 12:55

N-am facut niciodata, dar am trecut-o la favorite si-o incerc

alinutzika 1

20.10.2011, 14:29

ce apetisanta e.......o s-o incerc

Lau 1

20.10.2011, 20:44

ce bine arata

RuxyRux 1

20.10.2011, 22:09

Multumesc, multumesc, multumesc din suflet tuturor!

ionela1987 1

20.10.2011, 22:15

Mi-ai facut pofta. Reteta asta imi aduce aminte de bunica mea â, originara din judetul Tulcea. O facea la cuptor rustic afara, impreuna cu vreo 6 paini. Bravo!!!

maia 1

20.11.2011, 12:32

mmmmm delicios!

Oana 1

10.01.2012, 16:47

Ruxy, aluatul nu se lasa deloc la dospit/odihnit? Il intinzi in foi direct, imediat dupa ce-l faci? Imi ploua in gura de la placinta asta!!

RuxyRux 1

12.01.2012, 14:39

Nu se lasa deloc la dospit Oana...e adevarat ca e delicioasa

Mitinita 1

25.08.2012, 17:08

am pregatite deja toate ingredientele,fac si eu chiar acum dar cu foi de placinta,daca stiam de reteta ta nu le mai dezghetam

RuxyRux 1

25.08.2012, 17:09

O sa iasa grozav si cu foi Miti...e o placinta pe cinste! Ai si maruntelele pe langa tine banuiesc!

babi5 1

26.08.2013, 20:08

RuxyRux 1

26.08.2013, 21:05

Multumesc scumpa Babi

tanyapatap 1

26.08.2013, 21:42

VAI DE MINE CE BUNATATE!FELICITARI!!

RuxyRux 1

26.08.2013, 21:56

Multumesc Tania draga mea...ma bucur ca iti place

tanyapatap 1

28.08.2013, 09:35

RuxyRux 1

13.01.2014, 19:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu urda si marar