Ragu de caprioara

de katty in Mancaruri cu carne, 1 Mar 2020 | 2579 vizualizari

COMENTARII (12)

cristeena20 1

01.03.2020, 23:13

ce bune!!! Arata delicios!!

RODIMUR 1

01.03.2020, 23:20

Arată foarte bine! Cred că italienii s-au inspirat de la francezi, care au o tocană cu sos, pe care o numesc ”ragout” (cu accent circumflex pe ”u”). Multe bunătăți culinare ne vin și nouă de la francezi...

MotanLaOale 1

01.03.2020, 23:32

vasimur 1

01.03.2020, 23:51

abstract01 1

02.03.2020, 03:21

foarte gustos

mihaelar63 1

02.03.2020, 03:30

Arata foarte bine

katty 1

02.03.2020, 09:09

Exact Rodica! Doar ca ragoutul francezilor are bucăți de carne mai mare si nu se mananca cu paste!

mirela0911 1

02.03.2020, 15:09

Cred ca e tare gustoasa mancarea!

Gherca Daniela 1

02.03.2020, 16:15

Panacris 1

02.03.2020, 16:38

Rocsi 1

02.03.2020, 19:40

dantes 1

09.03.2020, 10:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de curcan cu piure de dovleac si sos dulce-acrisor