Rechin la cuptor

de Bunica in Peste, 30 Ian 2010 | 13179 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

30.01.2010, 16:40

ah, Bunico,ce meniu interesant ne-ai ptregatit astazi!daca nu as citi titlul, as crede ca ,in farfurie sunt niste nuferi(poza mica);nu am mancat niciodata ,asa ca in loc de portie ,sa ''iau o piatra in gura'';

Oana 1

30.01.2010, 16:57

Exac, Teo, nici eu nu am mancat Mai, dar arata suuuper!

Bunica 1

30.01.2010, 17:36

E foarte bun ! Nu are gust de peste, ci mai degraba a piept de pui, dar nu asa fad.

rivka 1

30.01.2010, 18:17

nici eu nu am mai mancat niciodata rechin...

Adinuta 1

30.01.2010, 19:06

wow! nici eu n-am mai mancat! Bunica, arata foarte bine

Brindusa 1

30.01.2010, 20:37

nici eu n-am mancat, dar in ultima vreme toata lumea face rechin! Trebuie sa intru si eu in "trend" Bunica, am citit ca pielea e cam tare si ar fi bine sa fie scoasa inainte de preparare. Ce parere ai?

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:52

mai trebuie schimat cate ceva nu vesnic aceleasi sortimente . eu am preparat rechin si nu am sesisizat ca pielea sa fie extraordinar de tare , poate e si in functie de marimea ,,animalului ''

ramo_cata 1

31.01.2010, 17:28

am mancat ciorba/supa de rechin mai acu'3 ani cand am fost in vacanta la barcelona,intr-un restaurant chinezesc..dar nu m-a incantat..nu stiu ce gust are la cuptor ..in poza arata f binebuni

Bunica 1

01.02.2010, 22:06

Pielea se indeparteaza la mancat. Ce mananci pielea la pui, peste.....? Nu. La orice peste pielea o inlatur dupa ce il prepar.Se vede in fotografie cat de groasa e.

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:45

Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:05

O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.

cccris 1

18.02.2010, 23:02

e bestial! am facut si eu .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur