Reteta delicioasa de Salata a la russe

de RODIMUR in Salate, 2 Ian 2018 | 24516 vizualizari

COMENTARII (30)

kytz 1

03.01.2018, 06:26

Delicioasă salată, sigur merită încercată!

RODIMUR 1

03.01.2018, 06:53

Așa e, Kytz! E aproape gata mâncată...Mulțumesc pentru apreciere!

vasimur 1

03.01.2018, 09:46

elucubratiiculinare 1

03.01.2018, 10:01

bun

MotanLaOale 1

03.01.2018, 10:02

madi_marin 1

03.01.2018, 10:09

mmm....ne place!

RODIMUR 1

03.01.2018, 10:12

Mulțumesc frumos, Mihaela!

RODIMUR 1

03.01.2018, 10:13

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

03.01.2018, 10:13

Mă bucur, Madi! Și mie îmi place... Mulțumesc frumos!

Cris2711 1

03.01.2018, 10:57

Tare buna salata asta

mirela0911 1

03.01.2018, 11:11

E buna tare!

navidad_2017 1

03.01.2018, 11:15

Foarte buna reteta, dar mai ales exceptionala (si instructiva) introducerea! Am fost acum 2 ani, cu ocazia unei vacante in Rusia, la (actualul) "Ermitaj" ("Hermitage" si mi-am notat de pe coperta Cartei de menu, reteta (presupusa) a celebrei salate: carne de ierunca, cozi de raci, limba de vitel, caviar, oua tari, capere, cornichons, frunze de laptuca (feuille de laitue) si celebrul sos cu moutarde de Dijon, vinaigre a'l estragon si ulei de masline din Provence; totul imbracat in aspic; si nici un fel de alte legume!! Felicitari!

RODIMUR 1

03.01.2018, 11:34

Mulțumesc frumos, Cris!

RODIMUR 1

03.01.2018, 11:35

Îmi pare bine, Mirela! Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

03.01.2018, 11:36

Mulțumesc frumos, Navidad! Mărturia asta mi-este tare dragă...!

oanapl 1

03.01.2018, 16:11

Delicioasă! Foarte utilă introducerea ta. Am aflat multe lucruri pe care nu le știam. Mulțumesc de informații! Felicitări pentru răbdarea cu care le explici!

Panacris 1

03.01.2018, 18:08

Daaa, foarte utile informațiile care ni le-ai adus Mulțumim! Daaa, și eu am probleme cu salata de bouef, fără carne de bouef. Super bună.

RODIMUR 1

03.01.2018, 19:29

Mulțumesc frumos, Oana, pentru aprecieri! Mi-am păstrat obiceiurile de la catedră, explicațiile detaliate și informațiile de cultură generală. Mă bucur dacă ți-au fost de folos...

RODIMUR 1

03.01.2018, 19:31

Mulțumesc frumos, Cris! Mă bucur că împărtășim aceleași opinii și opțiunea pentru corectitudine, chiar și culinară...!

Ina 1

03.01.2018, 19:47

Ce frumos ai explicat Si da, si eu am fost socata de ciorba de ardei umpluti ))))
Dar daca sunt zone unde se prepara, trebuie sa acceptam si asta...

Merisor 1

03.01.2018, 19:47

Tare bună este salata! Și interesantă introducerea cu detaliile, mulțumim!

Rocsi 1

03.01.2018, 20:31

Buna salatica asta, mai ales ca nu are carne!

RODIMUR 1

03.01.2018, 20:41

Mulțumesc frumos, Ina, pentru apreciere și pentru opinia similară în unele privințe...

RODIMUR 1

03.01.2018, 20:42

Mulțumesc frumos, Merișor! Părerea ta e importantă pentru mine...!

RODIMUR 1

03.01.2018, 20:43

Așa e, Rocsi, e foarte bună! Eu mai fac rulouri de șuncă umplute cu salata a la russe. Și atunci este și carne, pentru cei care o doresc...Mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie cu maioneza de post