Sarmale de post cu orez, o reteta gustoasa si economica

de Nadyne in Mancaruri de post, 26 Noi 2016 | 49884 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

26.11.2016, 09:57

deyutzky 1

26.11.2016, 10:20

Foarte bune!

CameliaR 1

26.11.2016, 10:41

Delicioase!

Constelatialeu 1

26.11.2016, 10:43

Astea imi plac mai mult decat alea cu carne....ciudat, nu-i asa?

-Licurici- 1

26.11.2016, 10:46

Foarte bune!

portiadelumina 1

26.11.2016, 10:50

Îmi plac tare mult, sunt bune atât fierbinţi, cât şi reci, atât cu mămăligă, cât şi cu pâine. Fain!

mirela0911 1

26.11.2016, 11:36

Bune sarmalele!

Catalina L 1

26.11.2016, 14:19

ce bunatate

Bya Ralu 1

26.11.2016, 14:24

bune

nadea68 1

26.11.2016, 16:45

Bunica 1

26.11.2016, 19:26

Buneeeeeeeee!

Rocsi 1

26.11.2016, 21:11

Mie imi plac mai mult sarmalele de post decat cele cu carne. Tot in oala de lut le fierbem si noi. Abia astept sa fac cateva saptamana viitoare!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:44

diaconta 1

30.11.2016, 21:08

Minunate!!!
Mama pune si pasat si ciuperci,nu te mai saturi de cat sunt de bune

mihaelar63 1

15.12.2016, 01:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu cascaval la cuptor, de post