Sirop de catina

de Julie in Bauturi, 2 Aug 2010 | 17267 vizualizari

COMENTARII (36)

Julie 1

03.08.2010, 09:09

Bunica, am auzit si de reteta asta, am s-o incerc si eu! Trebuie doar sa mai adun ceva catina...

Julie 1

03.08.2010, 09:10

Ana,multumesc,Interesanta si metoda ta!

Julie 1

03.08.2010, 09:11

Joly,Corina,multumesc de furcu!

Julie 1

03.08.2010, 09:15

msyc, Ela , si eu am avut cravata de pionier si snur galben si toate cele... doar voi sa va laudati?! In acele vremuri , ne duceau cu autobuzul pe dealuri ,campuri sa culegem plante medicinale...catina era una dintre ele...ce ne mai intepam!

Julie 1

03.08.2010, 09:17

Bianca, merci! Catina am adunat-o de pe dealurile de la Ratesti. Am iesit la iarba verde si daca tot am dat de ea...

Julie 1

03.08.2010, 09:20

Laly, Mena,Medi,Rocsi,Adinuta, multumesc mult !Un sirop rece pentru fiecare!

Julie 1

03.08.2010, 09:25

Gaby, multumesc! Merita tot efortul depus ...de la cules... separat de crengute...preparat! cand te mai intepi...te gandesti doar la cat de multe proprietati are catina... si-ti trece!

silvi0ara 1

03.08.2010, 10:46

Sanatate curata.

Sylvia 1

03.08.2010, 11:23

Super sirop

nadina73 1

03.08.2010, 17:29

pana gasesc eu catinaiau de la tine un paharel5f

Julie 1

03.08.2010, 20:07

Silvioara,Sylvia,multumesc! aveti mare dreptate! Nadina, multumesc de furcu! si nu fi suparata! las' ca-ti trimit eu, prin pescarus, parca, nu?! mai e angajat la tine sau a tras pe dreapta saracul!?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine