Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)

de vero_closca in Sosuri, 17 Sep 2010 | 11560 vizualizari

COMENTARII (12)

Julie 1

17.09.2010, 08:37

Imi place!

lia maria 1

17.09.2010, 10:34

conopida pane imi placesosul este deliciossarumana pt masa

silvi0ara 1

17.09.2010, 12:34

Ce bunatate ai facut tu aici,bravo.

nadina73 1

17.09.2010, 13:11

vreau si eu

Corinuta 1

17.09.2010, 14:44

Eu vreau si conopida si sos!

rivka 1

17.09.2010, 19:22

iar faci orgii culinare pe-aicea

mi-ai facut o pofta, imi place ffffff mult cum gatesti!

vero_closca 1

17.09.2010, 22:59

Laly 1

19.09.2010, 00:17

Vreau si de aici o portie

vero_closca 1

19.09.2010, 11:48

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 12:14

elena1988 1

08.02.2011, 13:20

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos tartar