Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 11142 vizualizari

COMENTARII (33)

jolygina 1

14.08.2013, 01:13

Sidy 1

14.08.2013, 07:36

Cre3d ca a fost o nebunieeeee....Trebuie incercata reteta asta faina !

epurasha2bb 1

14.08.2013, 09:37

ce super arata!

oana_d 1

14.08.2013, 11:35

Vreau sa fac si eu, am niste dovlecei si tu mi-ai dat ideea. Cat cascaval trebuie? Ca ai uitat sa-l treci la ingrediente.

ela 1

14.08.2013, 17:23

150gr cascaval,oare cum am uitat

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi si carne de pui