Supă-cremă de linte

de naty in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2009 | 7870 vizualizari

COMENTARII (4)

Oana 1

11.04.2009, 19:40

Naty, nu se schimba apa la fiert, ca la fasole?
De-atatea ori am vrut sa iau linte, dar nu stiam cu m s-o fac...n-am gatit niciodata, dar acum sigur o sa fac!

Oana 1

11.04.2009, 23:16

Aha, mersi Alina! chiar vreau sa incerc si eu!

naty 1

12.04.2009, 12:54

Da, intr-adevar, spuma am luat-o. Iar inaintea fierberii am spalat lintea de mai multe ori, insa nu a fost nevoie sa o tin "la inmuiat" ca pe fasole...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu sfecla rosie