Supa cu taietei

de luminita20_2006 in Supe, 15 Sep 2010 | 3897 vizualizari

COMENTARII (6)

Corinuta 1

15.09.2010, 23:11

Am venit!

mamaieelena 1

04.10.2010, 10:58

Arata relativ bine supa ta cu taietei,dar daca ai scris ingredientele de la taietei de ce ?draga mea nu ai scris si cum se pregatesc? oare ca iti ia prea mult timp si nu te mai incadrezi in cele /sub 30 de minute?.Succes in continuare

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:22

Draga mea mamaelena, mi-a scapat, imi cer scuze, am sa modific reteta, bine ca ai vazut, Taietei se fac relativ foarte repede,~3min imi iau

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:27

ps. preparare taiteie pune intr-un vas fainaiar pemijloc se sparga un ou se amesteca un ou cu faina si sare astfel incat sa iasa un aluat umed dar nu lipicios, daca e lipicios se mai pune un pic de faina. Se intinde o foai subtire cu sucitorul se lasa un pic sa se usuce, apoi se taie fasii de 3 cm fiecare se suprapun si se taie fasii pai.

heera 1

26.07.2013, 08:57

arata foarte bine si poate pentru ca una din preferatele mele.bafta multa in continuare.te pup

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:00

foarte buna supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă cu razalăi