Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval

de Miha in Paste, 20 Mai 2010 | 8781 vizualizari

COMENTARII (11)

PapaBun 1

20.05.2010, 00:35

Tare lucru ca ai facut tagliatelle de casa, e altceva, este?
Eu insa in locul tau as fi folosit parmiggiano sau mozarella, cascavalul e prea puternic, iar in combinatie cu pastele.........pfff........stii cum se depun sunculitele, mama-mama .
Eu am inlocuit cascavalul de la toate felurile de mancare la care-l foloseam acum ani de zile, paste si pizza, in principal.

PapaBun 1

20.05.2010, 00:37

Poza cu puiul sigur face parte de-aici sau ai incurcat borcanele de marmelada cu cele de dulceata.

ela 1

20.05.2010, 00:45

vreau si pulpele alea,eu

Miha 1

20.05.2010, 01:12

Crisi am zis la sfarsit ca le-am papat cu friptura de pui cu mult usturoi. E adevarat ceea ce spui vis-a-vis de cascaval, dar parmezanul nu-mi place, mozzarella n-aveam si nici vreo problema cu sunculitele nu am.

Miha 1

20.05.2010, 01:12

Pe toate le vrei Ela?

ela 1

20.05.2010, 01:17

DA

ana 1

20.05.2010, 11:16

Imi plac ,si noi facem in casa tagliatele ,imi plac mai mult astea.De aratat arata ca de obicei super !

Miha 1

20.05.2010, 11:23

Multumesc Ana! Si eu ma joc toata ziua cu masinuta de paste.

elena500 1

21.05.2010, 16:15

la noi se fac doar taietei

Miha 1

21.05.2010, 17:23

Asa e Elena, dar tagliatelle suna mai pompos.

mena29 1

24.05.2010, 17:26

am lasat furculitele am luat o portie generoasa si am plecat dupa ce am pastrat reteta la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellinni cu carne si sos de rosii