Tocanita de ciuperci -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 6930 vizualizari

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 06:45

si favorita mea

rivka 1

15.05.2010, 08:40

minunata, auzi dar voi ce tineti atatea posturi ......sincer nu am mai intalnit des asa ceva...(si eu personal mananc carne destul de rar, dar nu pt ca tin post nu-mi place mai des)...nici nu stiam ca posturile se tin asa des.

rivka 1

15.05.2010, 08:44

in post nu se mananca nici lapte si oua?

epurasha2bb 1

15.05.2010, 09:17

foarte buna tocanita!
rivka pai acum a fost Inaltarea stiu eu! e sarbatoare mare! si la noi s-au rosit oua acum dar de post nu stiu prea multe ca nu tinem !

Rocsi 1

15.05.2010, 10:58

super...

marcela1979 1

15.05.2010, 13:11

si eu vreau o portie

nadina73 1

16.05.2010, 18:43

stiam danuta si de acea ti-am pus un colet la posta deja nu l-ai primit?

nadina73 1

16.05.2010, 18:46

rivka e mult de scris legat de post dar in mare asa in 2 cuvinte miercurea ,vinerea nu se mananca carne,lapte oua,branzaturi(si bine si rugaciuni ca altfel .....nu e post e un regim)

nadina73 1

16.05.2010, 18:47

este un obicei care se tine la noi la ortodoxi,am sa caut si iti trimit mai multe pe mes ,te pup

nadina73 1

16.05.2010, 18:47

asa e mariana

nadina73 1

16.05.2010, 18:48

multumesc rocsi desi stiu ca tu nu esti amoatoare de ciupercicel putin cele proaspete

nadina73 1

16.05.2010, 18:49

cu mare drag carla si tie ti-m pus un colet la posta

mariac 1

18.05.2010, 20:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci