Torshi Liteh

de Mitinita in Conserve, 10 Sep 2011 | 5292 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

10.09.2011, 16:04

interesant

horia 1

10.09.2011, 16:31

wowwwww foarte interesanta reteta .prezentarea este super,felicitari !

Sidy 1

10.09.2011, 16:32

Asa ma gandeam si eu....1/2 apa si 1/2 otet.
Ca prea acre ieseau nu ???
Imi place ideea....am sa incerc( nu am coriandru proaspat.... )

gaby_gabytza 1

10.09.2011, 16:36

imi place reteta

Mitinita 1

10.09.2011, 16:37

lau

alinutzika 1

10.09.2011, 16:38

foarte interesnta reteta

Mitinita 1

10.09.2011, 16:38

horia multumesc

DIANA B 1

10.09.2011, 16:39

Adinaaaaaaaaa !
Da' de la ce picant , fata ?

Mitinita 1

10.09.2011, 16:39

sidy,am incercat eu si cu otet numai si erau chiar iuti.

Mitinita 1

10.09.2011, 16:40

gabitza

Mitinita 1

10.09.2011, 16:41

alinutzica.pai asa va tin eu in priza cu retete interesante

Mitinita 1

10.09.2011, 16:42

diana picant la mine insemna iute am zis bine

kamy 1

10.09.2011, 18:14

cred ca fac si eu,dar fara coriandru dar vorba dianei...de la ce picant? (adica iute)ca nu ai pus nimic de genul....

Rocsi 1

10.09.2011, 19:19

imi pun si eu pe o feliuta de paine sa stii

diaconta 1

10.09.2011, 21:47

iar le zici ciudat Miti

Mitinita 1

10.09.2011, 22:09

kamy,sper ca o sa-ti placa,vezi ca poti sa pui si tarhon picant e de la otet,mai ales daca pui numai otet e cam tare

Mitinita 1

10.09.2011, 22:10

rocsi,acuma vad ca eu am uitat sa precizez ca se mananca pe langa mancare,ca si acritura

Mitinita 1

10.09.2011, 22:13

dia,pai ce eu nu-s mai ciudata

diaconta 1

10.09.2011, 22:47

esti asa cum trebuie sa fii

Mitinita 1

10.09.2011, 23:10

dia,cand o sa vezi ca postez reteta ptr fasole cu ciolan atunci sa stii ca-i bai si nu mai am resurse

Xandrinne 1

11.09.2011, 06:53

RuxyRux 1

11.09.2011, 23:50

Arata excelent Miti...si cred ca e deosebit de interesanta reteta!!!!

MotanLaOale 1

12.09.2011, 09:26

interesanta

LUK 1

12.09.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui