Tort din turta dulce, cu jeleu de portocale si crema de frisca

de simona72 in Retete Montare D’oro, 5 Dec 2018 | 3419 vizualizari

COMENTARII (41)

Lau 1

05.12.2018, 13:05

superb arata

Ela68 1

05.12.2018, 13:05

awwww, de pus in rama !

simona72 1

05.12.2018, 13:09

Multumesc tare mult!!!

RODIMUR 1

05.12.2018, 13:14

Un tort frumușel și de poveste...!

diaconta 1

05.12.2018, 13:17

Superb

simona72 1

05.12.2018, 13:47

Multumesc!

MotanLaOale 1

05.12.2018, 13:54

frumos

cristinutanicolita 1

05.12.2018, 13:59

Minunat!

claudiaO 1

05.12.2018, 14:10

minunata povestea si tortul!
la multi ani sarbatoritilor tai !

RuxyRux 1

05.12.2018, 15:00

Minunat tortulet! La multi ani sarbatoritilor! Felicitari Simona!

Constelatialeu 1

05.12.2018, 16:22

Nu-s fana turta dulce, mananc din 1000 in 1000 de ani, dar tortul tau e foarte frumos si interesant !

Constelatialeu 1

05.12.2018, 16:23

Si era sa uit...ca m-a furat peisajul.....La multi ani, celor sarbatoriti !

Valclaudia 1

05.12.2018, 17:05

La multi ani! Super tortul!!

Gherca Daniela 1

05.12.2018, 18:13

ce bine arata imi place ce arome are!

simona72 1

05.12.2018, 18:44

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

laura_n 1

05.12.2018, 18:50

O frumusete! Mai ales combinatia!

Ancutsa 1

05.12.2018, 19:01

Frumos si ce aromat! La multi ani!

Veronica22 1

05.12.2018, 19:24

simona72 1

05.12.2018, 19:54

Multumesc dragelor!!

oanapl 1

05.12.2018, 20:05

Ce tort frumos si aromat! Felicitari si la multi ani sarbatoritilor!

Rocsi 1

05.12.2018, 20:10

Am admirat tortul tau peste tot pe unde l-ai postat! Este atat, dar atat de minunat! Te felicit, Simona!

simona72 1

05.12.2018, 20:14

Multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase!

Andra_Constantinescu 1

05.12.2018, 21:46

Frumos si delicios!

mirela0911 1

06.12.2018, 09:42

E o bucurie tortul tau! E superb! Blatul nu trebuie insiropat?

simona72 1

06.12.2018, 09:57

Mulțumesc fetele! Mirela, nu este necesar să fie însiropat, dar este necesar să fie ținut în folie peste noapte. Le poți face și mai subțiri, dar mare atenție la copt, dacă le coci prea mult devin prea tari și atunci poate este nevoie de însiropat. Dacă sunt mai subțiri foile 4-5 minute, dacă sunt mai grosuțe 5-6 minute. Același aluat l-am folosit și la tortul cifre, dar fără atâtea mirodenii...se comportă tare bine aluatul ăsta 😘

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fantezie cu foi fragede si piscoturi cu cacao