Vinete cu maioneza

de iulianacj in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2009 | 3546 vizualizari

COMENTARII (4)

Bucataras 1

09.09.2009, 00:15

Uite reteta aici, Cristi: http://www.bucataras.ro/retete/895/maioneza.html

Swanheart 1

16.10.2009, 12:48

Pot sa adaug ceva? Nu tocati vinetele cu cutitul, sau cu ceva metalic, pentru ca se innegresc. Sunt niste tocatoare speciale din plastic, sau daca nu, faceti ca mine: am un taietor de plastic (pe care tai doar fructele, sa nu ia miros de ceapa de pe cel de lemn), si il folosesc pe post de tocator. Vinetele raman albe, si e mai aspectuoasa salata. Eu pun si putin sos de ustoturoi in salata (din comert).

gaby_duceag 1

07.02.2010, 13:37

Swanheart,exista "cutite"din lemn,speciale pt vinete,il am de cand eram fata.si eu pun un singur catel de usturoi,pt aroma.iete-l.http://www.plastking.ro/lemn_elemei/taietor_vinete.jpg

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.