Budinca a la Kamy

de kamy in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 5032 vizualizari

 

am vazut ceva asemanator la..reteta de acasa...

 

INGREDIENTE

  • 4 mere potrivite
  • 1 budinca cacao sau vanilie
  • musli
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
  • nutella
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca a la Kamy:

Merele le-am spalat,le-am curatat de coaja si de samburi,le-am taiat marunt,le-am pus intr-o craticioara cu putina apa si 2 lg.de zahar sa fiarba pana le-am putut zdrobi cu o furculita si le-am facut piure.Inainte sa sting focul am adaugat o ling de coaja de lamaie si cativa stropi de esenta de rom.

Am facut budinca conform instructiunilor dar in lapte am adaugat si 2 ling.de nutella.

Intr-un pahar mai "balonat"am pus un strat de piure de mere,peste musli,cereale cu scortisoara si de ciocolata si peste un strat de budinca.Am pus o ling de nutella si am presarat zahar tos.

 

TIPS-URI

1

lg=lingura

2

ling=lingurita

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca a la Kamy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

kamy 1

29.11.2010, 11:32

da...bun...bun si iara bun

elena1988 1

12.01.2011, 11:30

cred ca este delicios salvata la favorite

kamy 1

12.01.2011, 12:47

elena...incearc-o nu o sa regreti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu mere