Ciorba de peste

de mihaelaM in Ciorbe, 25 Mai 2011 | 4678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste
  • 1 ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri zarzavat facut in casa
  • sare
  • sucul de la o lamaie
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala punem cam 2.5kg apa, o lasam sa dea in fiert dupa care adaugam legumele curatate, spalate si taiate.

Orezul il spalam bine in cateva ape si il adaugam si pe el in oala. Lasam sa fiarba, cand orezul si legumele sunt fierte apoi adaugam sucul de rosii, zarazavatul si sare dupa gust. Mai lasam 10 minute dupa care adaugam pestele  si sucul de lamaie, lasam pana ce pestele se ridica deasupra. Cand pestele s-a ridicat deasupra inseamna ca este gata. Dam la o parte de foc si adaugam leusteanul taiat marunt.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelaM 1

26.05.2011, 14:03

Normal ca doar motanilor le plac pestele

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:53

delicioasa

mihaelaM 1

27.05.2011, 09:59

mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu "lascute"