Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital

de Oana in Slow Cooker, 14 Mai 2015 | 6543 vizualizari

 

Eu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 5 buc
    • pulpa de porc tocata- 500 g
    • orez- 100 g
    • ceapa- 2 buc
    • morcov- 1 buc
    • marar tocat- o lingura
    • patrunjel tocat- o lingura
    • cimbru proaspat- 3-4 crengute
    • sare si piper- dupa gust
    • boia dulce- o lingurita
    • rosii cherry- 5 buc
    • oua- 1 buc
    • Pentru sos:
    • paprika afumata- 1 lingurita
    • rosii in bulion- 400 g
    • apa- 200 ml
    • sos de rodii- 2 linguri
    • ulei de masline- 2 linguri
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital:

  • Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate.

  • Scobiti miezul cu o lingurita.

  • Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce

  • Adaugati oul si amestecati bine compozitia

  • Umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital

  • Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel

  • Adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper

  • Setati slow cooker-ul pe temperatura high pentru 6 ore

  • serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L