Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Un preparat simplu, aspectuos si pot spune chiar dietetic. Am folosit pentru prima data inelele de silicon cu snur (uitate intr-un sertar)
Carnea de vitel se spala si se zvanta cu un srvet . Se sareaza si se pudreaza cu ghimbir pudra .
Legumele se curata si se spala . Morcovul si ardeiul se taie in felii pe lungime .
Se inteapa sau se desface carnea si in locurile formate se introduc legumele si carnaciorii .
Se leaga bucata de carne cu snururile de silicon .
Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu otet aromat de merisoare si afine + putin ulei de masline .
Se da la cuptor tava 30 minute . Din cand in cand se intoarce bucata de carne .
Scoateti tava din cuptor si lasati carne sa se odihneasca [ acoperita ]15-20 minute . Scoateti inelele ,apoi poate fi feliata .
Pofta buna !!!
1
Se poate servi calda cu garnitura . Numai insotita de salata . Sau rece ca aperitiv .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult