Vitel cu legume la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 11 Dec 2014 | 3426 vizualizari

 

Un preparat simplu, aspectuos si pot spune chiar dietetic. Am folosit pentru prima data inelele de silicon cu snur (uitate intr-un sertar)

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume la cuptor:

Carnea de vitel se spala si se zvanta cu un srvet . Se sareaza si se pudreaza cu ghimbir pudra .

Legumele se curata si se spala . Morcovul si ardeiul se taie in felii  pe lungime .

Se inteapa sau se desface carnea si in locurile formate se introduc legumele si carnaciorii .

Se leaga bucata de carne cu snururile de silicon .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu otet aromat de merisoare si afine + putin ulei de masline .

Se da la cuptor tava 30 minute . Din cand in cand se intoarce bucata de carne .

Scoateti tava din cuptor si lasati carne sa se odihneasca [ acoperita ]15-20 minute . Scoateti inelele ,apoi poate fi feliata .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate servi calda cu garnitura . Numai insotita de salata . Sau rece ca aperitiv .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

11.12.2014, 22:12

Ma gandeam in seara aceasta sa fac ceva asemnator dar cu piept de curcan pe cand vine finutzele cele mici in vizita

Ina 1

12.12.2014, 09:04

Nu prea gatesc vita , dar imi place mult ce-ai facut!

mihaelar63 1

12.12.2014, 11:31

Ina se poate prepara si cu piept de cocos

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Vitel cu legume in vas de lut