Ciuperci umplute cu dovlecel si boabe de hrisca

de FlaviaD in Vegan / Raw vegan, 28 Aug 2013 | 8758 vizualizari

COMENTARII (14)

COSTEO 1

28.08.2013, 19:02

bunnnnn!

Bya Ralu 1

28.08.2013, 19:05

bune bune

Dea_Dea 1

28.08.2013, 19:16

Imi plac

simona72 1

28.08.2013, 19:50

Oooo, ce bunatate!

Rocsi 1

28.08.2013, 20:20

RuxyRux 1

28.08.2013, 20:28

Arata grozav!

Ligia Bxl 1

28.08.2013, 20:54

buneee

laura_n 1

28.08.2013, 21:43

faine

MotanLaOale 1

29.08.2013, 11:07

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:14

FlaviaD 1

29.08.2013, 18:04

Multumesc! O zi frumoasa sa aveti

mihaelar63 1

30.08.2013, 16:09

Interesanta reteta
Nu am mai gatit cu hrisca, iar dovleceii si ciupercile au putine calorii . Chiar doream retete care sa aiba cereale sau crupe . Sotul meu are glicemia usor crescuta siar fi o reteta potrivita .

FlaviaD 1

30.08.2013, 18:37

Multumesc. Daca ar probleme cu glicemia, cred ca i-ar face bine si ceva retete cu sfecla rosie cruda. Eu am prezentat si o salata pe baza de sfecla rosie si hrisca. Sper sa fie de ajutor

monik80 1

18.03.2015, 22:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute