Pulpa de miel cu verdeturi

de Panacris in Retete Delikat, 7 Aug 2018 | 9522 vizualizari

 

Anul acesta am avut miel cu 8 picioare =))) Adică 2 miei. Dacă tot s-a dat lansat provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", am probat și carne de miel în combinație cu minunatele și sănătoase condimente. Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% naturale.

Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pulpă de miel 1 bucată
  • Ulei de masline 1 lingură
  • Oregano Delikat ½ linguriță
  • Cimbrișor Delikat ½ linguriță
  • Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță
  • Sare de mare
  • Ciuperci champignon
  • Bere 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu verdeturi:

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.

Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.

De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.

După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumeint cca. 5 minute pe fiecare parte.

Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste