Malasolca a la Balan, cu rosii confiate

de Bucataras Diana in Peste, 31 Iul 2018 | 3226 vizualizari

COMENTARII (13)

dantes 1

31.07.2018, 13:23

mihaelar63 1

31.07.2018, 14:17

Super reteta

MotanLaOale 1

31.07.2018, 14:44

simona72 1

31.07.2018, 15:36

Bun pestele!!

Satisfyyourcravings 1

31.07.2018, 16:04

Cred ca rosiile au iesit deliciase!

RODIMUR 1

31.07.2018, 16:21

Diana, am aceleasi gusturi ca tine in materie de peste, dar platoul tau de acum arata foarte bine! Bravo!

Rahela Velicu 1

31.07.2018, 17:24

Minunata!

Constelatialeu 1

31.07.2018, 18:22

Si eu credeam ca la balani e treaba cu seminte...

laura_n 1

31.07.2018, 18:53

L-ai pus pe Costi la treaba?

Bucataras Diana 1

31.07.2018, 20:22

Cleme, la Balani e treaba cu seminte dar cateodata mai ne scapa si nu le folosim . Laura, tot timpul il pun la treaba . Multumesc pentru aprecieri.

Adi 1

31.07.2018, 21:15

Buna!

abetina 1

31.07.2018, 22:34

sa aveti pofta!

Rocsi 1

01.08.2018, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Bia