Pizza a la Ala

de ala_oancea in Pizza, 14 Mai 2009 | 8504 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 16:19

ala sa tii ca poftesc de ceva timp la o pizza...dar acu cred ca nu ma mai pot abtine....dau iama in oras...ca acasa nu mai fac...nu prea am chef azi de bucatarit

ala_oancea 1

14.05.2009, 16:45

Nici eu n-am mancat de mult. Dar cred ca o sa fie in meniul de weekend. Am primit request

Oana 1

14.05.2009, 17:27

Iamiii! de cand cu masina de paine, fac foarte des! imi pace mult cum iese aluatul si ne-am indragostit de pizza cu ton
Arata super si pizza ta!

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:03

Multumesc Oana ! Cred ca ar trebui sa mai incerc si eu alte toppinguri

ala_oancea 1

17.07.2009, 12:47

Lucyaneya, dizolvi drojdia in putina apa + zahar, apoi torni compozitia asta in mijlocul fainii, adaugi restul ingredientelor si restul de apa putin cate putin in timp ce framanti. Tava se unge cu putin ulei. Spor la treaba

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:20

Flavia, ma bucur ca iti place Blatul iese cat de subtire vrei tu Adica, din cantitatea asta de aluat eu fac 3 bucati pizza cu blat subtire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei