Sos de mere cu hrean

de Oana in Pt. carne, 28 Feb 2011 | 16593 vizualizari

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

28.02.2011, 23:06

La asa ceva chiar nu m-am gandit...cred ca e delicios!!! Felicitari pentru idee si pentru sos desigur natural si gustos...

Oana 1

28.02.2011, 23:11

Multumesc! Si noi am mancat pt. prima data la Viena si de-atunci ne facemmereu la rasolul de vita

LUK 1

28.02.2011, 23:15

ei...tu te ai inteles cu Bucataras. si ati fost la acelasi restaurant..glumesc ..bun sosul

RuxyRux 1

28.02.2011, 23:28

L-am pus la favo...multumesc Oana

Oana 1

28.02.2011, 23:35

Luk, ne-ai cam nimerit Cu sosul a fost o telepatie, ceva, nu stiam ca si Bucataras are aceleasi pofte cu noi in acelasi timp Dar de mers la Plachuta, in Viena am fost si am mancat pe rupte

MotanLaOale 1

01.03.2011, 08:54

bun bun

lia maria 1

01.03.2011, 14:35

super

deyutzky 1

14.03.2011, 10:38

MVMih 1

06.04.2011, 10:44

Buun tare bun. Daca ar fi bun as punea hrean si la prajituri.

Lau 1

06.04.2011, 10:51

adry88 1

13.05.2011, 21:02

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa