Taitei cu creveti in sos Bang Bang

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 2 Noi 2016 | 7562 vizualizari

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 21:54

Buni!

RuxyRux 1

02.11.2016, 22:29

Ooo! Cum arata!

MotanLaOale 1

02.11.2016, 22:36

CameliaR 1

02.11.2016, 23:02

deyutzky 1

03.11.2016, 00:13

Ador crevetii!

Mutulica 1

03.11.2016, 06:12

Stii cum e cand ai prins timpurile de dinaintea erei tale?Crevetii au aparut in Romania prin anii 80 , ani cand in magazine nu se gasea mare lucru , dar oamenii "se descurcau".Romania a exportat in Vietnam , "tara tovarasa si prietena" si aia erau atat de amarati ca nu au avut ce sa ne dea in schimb in afara de creveti uscati.Nu erau scumpi , azi ar fi trecut la delicateturi, dar romanii din anii aceia nu aveau informatii si nici nu li s-a spus cum sa-i manance, asa ca exprienta asta a trecut pe langa ei.Si eu aud acum de sos Bang Bang...Esti sigura ca nu e Zdrang?Glumesc.

anca_rm 1

03.11.2016, 09:22

ce imi plac crevetii, super reteta ta

Satisfyyourcravings 1

03.11.2016, 10:45

Mutulica, interesanta istorie. Multumesc pentru interventie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu paste