Tzatziki

de rena in Sosuri, 25 Dec 2013 | 9803 vizualizari

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

25.12.2013, 21:46

bun

- Andreea - 1

25.12.2013, 21:58

MotanLaOale 1

25.12.2013, 23:31

Geanina87 1

26.12.2013, 08:20

Micutza Luana 1

26.12.2013, 12:16

MIUTA 1

26.12.2013, 16:21

lucian_popa1976 1

07.02.2014, 14:17

OBLIGATORIU MARAR ! Cu otetul nu prea sunt de acord. Este suficient de acru de la iaurt, iar maslinele doar pentru decor.

rena 1

07.02.2014, 20:03

marar nu este obligatoriu,otet se pune astfel nu mai este tzatziki nu se inacreste deloc ,uni din Grecia mai renunta la usturoi,iar maslina DA este pentru decor

ligiutza 1

06.03.2014, 01:10

sa nu te superi pe mine dar eu lucrez la rest in buct in cipru de 3 ani si nu se pune otet in tzanzichi si nici marar se pune doar usturoi,iaurt,sare si menta foarte multa,asa le place la greci cu multa menta

rena 1

17.03.2014, 18:51

nu ma supar si eu sunt casatorita cu Grec si sunt de multi ani in Grecia si am mama soacra Grecoaica ea m-a invatat sa-l fac cu menta nu am mancat niciodata in Grecia poate in Cipru se face,dar fiecare il face dupa plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sos Tzatziki