Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set 3 rafturi de perete
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 19:36
de Miha 9
la 18:53
la 18:32
de Stella29 1
la 17:44
la 10:13
de gaby_duceag 8
9 comentarii
de laura_n 7
de Rocsi 9
8 comentarii
7 comentarii
de oanapl 7
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Rocsi
ellytheutzu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5425 puncte
laura_n 7
2133 puncte
Rocsi 9
1668 puncte
Caty 2
1258 puncte
oanapl 7
1127 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....