Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Carne de ied cu suc de rosii
Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti de masline este foarte bun), se adauga carnea se prajeste putin impreuna cu ceapa si ardeiul. Se...
Vinete cu parmigiano
Se spala vinetele se sterg bine, se taie felii rotunde cu coaja cu tot. Se saresc.Se prajesc in tigaie pe o parte si pe alta, frumos rumenite, se pun pe farfurie, un rand de vinete un rand parmigiano,si pratunjel. Sunt foarte bune. Pofta Buna!