Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
In cont 12
Set 50 pungi ornat
Set 3 forme prajituri
Set forma pentru taiat blat tort si cutit
Tava cozonac teflonata
Poche patiserie 35 cm
Tava metalica
alinutzika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alinutza1983 1
dany3la 1
MinoPh 1
Rocsi 9
6132 puncte
mihaelar63 9
5384 puncte
katty 6
4584 puncte
mirela0911 8
4320 puncte
Constelatialeu 9
4072 puncte
Adi
Rahela Velicu
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...