Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.
In cont 12
Spatula
Ciocolata Alba Callebaut
Cos paine
Platou placinta
Tocator acacia
Spatula pentru aluat
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
MotanLaOale 8
8241 puncte
mihaelar63 9
7723 puncte
Lau 9
5870 puncte
Rocsi 9
5369 puncte
oanapl 6
5031 puncte
RODIMUR
trifadalia
dantes
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...