Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Azi iti propui sa-ti rasfeti apropiatii cu ceva bun, bun! Atentie la calorii!
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:25
pe 17.03 la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
de laura_n 7
pe 15.03 la 17:42
de RODIMUR 8
8 comentarii
de Ksenya 5
de Rocsi 9
7 comentarii
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
Valclaudia
vasimur
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1812 puncte
vasimur 4
1374 puncte
Ksenya 5
1145 puncte
RODIMUR 8
1117 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...