Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sibiu
Bucataras din 28.09.2015
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...
mai multe
publicat la 28.09.2015
Curioasa din fire, azi nu te multumesti pana nu ajungi la miezul unui subiect sau al unei probleme
Perna ergonomica Karll
Perie de pantofi
Veioza OSVINO, LED
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:25
ieri la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
de laura_n 7
pe 15.03 la 17:42
de oanapl 7
8 comentarii
de RODIMUR 8
de Ksenya 5
de Rocsi 9
7 comentarii
6 comentarii
de Catalina L 8
9 voturi
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4847 puncte
oanapl 7
1550 puncte
mihaelar63 9
1439 puncte
madi_marin 7
1092 puncte
Rocsi 9
749 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mere coapte umplute cu stafide si coacaze
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...