Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
barlad
Bucataras din 07.02.2013
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...
mai multe
publicat la 11.02.2013
Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.
Termometru cu ecran LCD
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 incaltatoare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:54
ieri la 15:25
pe 17.03 la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
de RODIMUR 8
8 comentarii
de Ksenya 5
de Rocsi 9
7 comentarii
de oanapl 7
6 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
oanapl
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1812 puncte
vasimur 4
1374 puncte
Ksenya 5
1145 puncte
RODIMUR 8
1117 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Eclere
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...