Blogosfera culinara

Blogul lui Catalina

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bucatarii, retete, calatorii, cultura...

Tocana de carne de vita cu morcovi

Data:20.04.2018

O reteta clasica , dar întotdeauna binevenita. Ingrediente ( 6 persoane) :1, 2 kg de carne de... articol complet

Prajitura brownie cu nuci pecan

Data:19.04.2018

Se spune ca prajitura brownie est una dintre cele mai cunoscute si preferate prajituri.De data... articol complet

Crema de lapte orientala / Mhallabiyé (Siria)

Data:17.04.2018

Astazi in Siria este zi de sarbatoare nationala. La 17 aprilie 1946, odată cu retragerea... articol complet

Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci

Data:15.04.2018

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli... articol complet

Biscuiti crinkles cu cafea

Data:14.04.2018

Da iarasi biscuiti crinkles:) Dupat retetele cu ciocolata si lamaie va propun o varianta cu... articol complet

Biscuiti sarati cu fulgi de ovăz

Data:13.04.2018

Dupa reteta de clatite cu fulgi de ovăz imi ramaneau un pic din acesti fulgi... articol complet

Salata de varza pak choy cu mar

Data:12.04.2018

Astazi o reteta simpa de salata de varza chinezeasca pak choy.O varietate de varza chinezeasca... articol complet

Flan sau budinca din Corsica/ Pastizzu

Data:11.04.2018

Pastizzu est un desert din Corsica.Un dulce simplu pregatit de obicei duminica, considerat ca un... articol complet

Brioşă bulgară

Data:09.04.2018

Hristos a Inviat ! Paste fericit tuturor!Am cautat o reteta de brioşă originala pe internet si... articol complet

Oua in Gelatina de casa- Aperitiv Pascal

Data:08.04.2018

Hristos a Inviat ! Paște fericit tuturor!Dupa Prajitura tricolora in oua de Paste va propun... articol complet

Pască cu ciocolata, nuci si alune

Data:06.04.2018

Pastele se apropie! Cu ocazia sărbătorilor Pascale gospodinele prepară mâncăruri... articol complet

Racitura terina franceza / Jambon persillé

Data:05.04.2018

Jambon persillé sau Jambon de Paste est un preparat traditional burgund din Franta.Este o terina... articol complet

Tocăniță de pui Yassa (Senegal)

Data:04.04.2018

La 4 aprilie, Republica Senegal sărbătoreşte Ziua naţională - aniversarea proclamării... articol complet

Salata de linte, pipote de rata confiate si varza pak choy

Data:03.04.2018

Prima mea reteta de salata de linte, ce deliciu si ce descoperire surprinzatoare lintea blondă... articol complet

Sernik - Pască poloneză

Data:01.04.2018

Astazi crestinii catolici sarbatoresc PașteleTot astazi evreii sarbatoresc Pastele evreiesc -... articol complet

Babka cu lamaie- prajitura traditionala poloneza

Data:30.03.2018

“Babka” este o un desert traditional polonez, servit de obicei duminica de Paște dar si la... articol complet

Pogacelele unguresti cu cascaval / Pogácsa

Data:28.03.2018

Szia sau Bună in limba maghiara.Astazi va invit in Ungaria pentru a servi micul dejun... articol complet

Curry de carne de vita - Bangladesh

Data:26.03.2018

Astazi va invit sa calatoriti si sa sarbatorim impreuna ziua nationala a Republicii... articol complet

Placinta cu iaurt si portocale (Portokalopita)

Data:25.03.2018

Astazi 25 martie este ziua nationala a Greciei.„Hronia Polla se ollus, Ellines... articol complet

Orez cu lapte roz/ Firni sau Phirni

Data:23.03.2018

La 23 martie, Pakistan sărbătoreşte Ziua Republicii. Firni ou phirni este... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]