Ce mincaruri specifice altor bucatarii internationale ati mincat "la mama lor"?

19.01.2011 / 13:16

Nick: LUK
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.11.2010
Retete: 223
Scrie-i mesaj privat

Mie cel mai mult mi-a placut Gyros in Grecia...si sosul Tzatzichi..care nu e la fel oricum l-am face noi...

Citeaza

04.02.2011 / 22:33

Nick: USA
Bucataras incepator
Bucataras din: 04.02.2011
Retete: 4
Scrie-i mesaj privat

Buna la toata lumea, sunt noua pe aici...dar va citesc cand si cand!

Ce imi place sa pap este Crab Cakes si Shrimp Scampi de New England, USA, delicios!

Citeaza

08.02.2011 / 10:43

Nick: blogculinar
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.02.2011
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Paste bolognese din Genova, Italia. Au fost geniale.

Am pus imaginile aici http://www.facebook.com/blogculinar?v=photos#!/album.php?aid=56296&id=190572667626561

Citeaza

14.03.2011 / 19:29

Nick: astriduta
Bucataras incepator
Bucataras din: 17.02.2011
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 Miel cu piure de vinete la istanbul. Nici nu va imaginati ce regal a neasteptat a fost in farfurie!

Citeaza

18.05.2011 / 08:22

Nick: oana_d
Bucataras incepator
Bucataras din: 19.11.2010
Retete: 41
Scrie-i mesaj privat

Da, am mancat si nu intotdeauna mi-a si placut.

In Turcia - sarmale, care erau sarate, dar altfel mi s-au parut chiar mai bune decat ale noastre, si celebra cafea turceasca, intr-adevar de nota douazeci.

In Italia - pizza, paste, care au fost ok (in mod curios, cele mai bune spagette bolognese le-am mancat in Austria :)) ) si un Tiramisu de zile mari, n-o sa-mi iasa mie in veci asa finete de aluat.

In Brazilia - sincer, nu prea mi-a placut mancarea lor. Foarte dulce, inclusiv sucul natural din fructe facut in casa il indulceau excesiv cu zahar, cafeaua era foarte tare dar si extrem de dulce, mancarea prea putin condimentata, de multe ori cu zahar in ea, in schimb au o specialitate de oua fierte si apoi invelite in aluat, care se mananca dimineata sau ca aperitiv, care mi-a placut, fasolele negre au fost ok, tapioca n-am savurat-o, mi s-a parut salcie. Ceva ce ei au laudat cum ca ar fi cea mai buna pizza din regiunea Sao Paolo, era de fapt un aluat destul de tarisor, nu pufos, subtire, pe care puneau fel de fel de umpluturi: oua scrob, ceapa prajita, dulceata, ma rog, vreo 9-10 feluri de umpluturi (fireste, fiecare pe un alt blat de pizza), fara ketchup, fara nimic altceva. Nu prea mi-a placut.

Citeaza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

27.08.2015 / 15:14

Nick: traiann
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.08.2015
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 PIzza napolitana si nu mi-a plaut deloc. Foarte subtire, nu te saturi.

Citeaza

26.03.2016 / 22:19

Nick: Anett
Bucataras talentat
Bucataras din: 02.05.2012
Retete: 79
Scrie-i mesaj privat

 Eu am mancat  obatzda in Bavaria. Mi s-a parut foarte buna, e de fapt o crema de branza cu unt asezonata cu ceapa, boia si chimen. Prietena mea a pus si putin bere in compozitie :)

Citeaza

04.03.2019 / 12:47

Nick: zortea
Bucataras incepator
Bucataras din: 06.06.2014
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 Un kebab in partea turceasca a Ciprului. BESTIAL DE BUNNN!!!!

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro