Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cerchezu ,jud. constanta
Bucataras din 29.12.2011
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...
mai multe
publicat la 29.12.2011
Ciocan pentru carne
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 19:36
de Miha 9
la 18:53
la 18:32
de Stella29 1
la 17:44
la 10:13
de gaby_duceag 8
9 comentarii
de laura_n 7
de Rocsi 9
8 comentarii
7 comentarii
de oanapl 7
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Caty
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
Constelatialeu 9
5425 puncte
laura_n 7
2133 puncte
Rocsi 9
1668 puncte
Caty 2
1258 puncte
oanapl 7
1127 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
pui pe sare
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...