Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Coaster extensibil Cook Concept
Placa de tocat fata-verso
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava pentru servire Jalz Jalz
Ciocan pentru carne
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:25
pe 17.03 la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
de laura_n 7
pe 15.03 la 17:42
de RODIMUR 8
8 comentarii
de Ksenya 5
de Rocsi 9
7 comentarii
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
vasimur
Valclaudia
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1812 puncte
vasimur 4
1374 puncte
Ksenya 5
1145 puncte
RODIMUR 8
1117 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...