Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Ciocan pentru carne
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:26
ieri la 15:04
de Ksenya 5
ieri la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
de RODIMUR 8
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
MotanLaOale
vasimur
Panacris
Tuxedo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
housy 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.