Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Rola de folie pentru prajituri
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:36
ieri la 10:43
de oanapl 7
pe 16.09 la 20:51
de laura_n 7
pe 16.09 la 15:50
pe 16.09 la 15:16
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
7 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Panacris
RODIMUR
lolutza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1335 puncte
laura_n 7
1150 puncte
oanapl 7
1077 puncte
MotanLaOale 8
mihaelar63 9
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...