Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)

de makabrys in Pui, 1 Noi 2011 | 2974 vizualizari

 

Reteta e de la mama la fel ca si denumirea. Cu siguranta exista retete de genul dar o sa pastrez numele. Fara conservanti, totul organic si fara prajeli ptr cei care au probleme :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 2 ardei grasi (verzi)
  • 8 ardei capia copti
  • 2 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 kg (500gr) pipote si inimi
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • ulei 30-40ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi):

Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa daca e necesar.


Se taie cepele marunt, ardeii grasi si rosiile, apoi le punem peste pipote si inimi dupa care adaugam 2 linguri de apa, sa fiarba timp de 10 min +/- 3 minute. Se taie ardeii capia fasii pe orizontala sau verticala dupa care ii punem in tigaie, se mai lasa 10-15 min, dupa care se pune bulionul. Dupa ce da in clocot 2-3 minute se inchide, se presara patrunjel taiat marunt, eventual sare si piper daca mai e necesar, dupa gust.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

alinutzika 1

02.11.2011, 15:22

buna mancarica!

Bunica 1

02.11.2011, 17:22

In sfarsit ti-ai luat inima in dinti si ai postat ! Foarte buna mancarica! Asteptam si alte retete delicioase invatate de la mama ta

Rosemarie 1

02.11.2011, 18:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in bulion cu spanac in foietaj