Orez cu pui

de LUK in Pui, 7 Feb 2011 | 1820 vizualizari

 

...m-a tentat orezul facut de Criss2711

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mici ·    
  • o radacina de patrunjel mica ·    
  • 2 linguri de ulei ·    
  • o bucata mai mica de piept de pui dezosat(250-300gr) taiat cubulete ·    
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce ·    
  • 200ml supa de pui ·    
  • o ceapa alba mica ·    
  • sare,vegeta dupa gust ·    
  • o cescuta mica de orez ·    
  • patrunjel verde dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pui:

Ceapa se toaca marunt.Morcovii si patrunjelul curatati se dau pe razatoarea mare.Se pune intr-o craticioara uleiul si se adauga legumele.Se amesteca si apoi se adauga boiaua.Se adauga carnea de pui si supa.Se condimenteaza cu sare si vegeta si se fierbe la foc mic 40 de minute.Mai adaugam apa daca e nevoie.Orezul se spala bine si se adauga dupa ce a fiert puiul 40 de minute.Se asteapta pana fierbe orezul(in cazul meu 10 minute) si mai completam daca e cazul cu apa.


Se serveste cald cu patrunjel verde tocat,deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

LUK 1

08.02.2011, 16:36

Asa e Onesta..fara bataie de cap..

MotanLaOale 1

08.02.2011, 19:41

bun bun

LUK 1

08.02.2011, 22:42

Motane

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui in sos