maria_claudia

1

Bucataras
incepator

Castellon

Bucataras din 08.09.2010

RETETE53
PRIETENI4
Retete / Aperitive / Garnituri

Rulada aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 8 Noi 2010

Blatul :albusurile se bat spuma,galbenusurile se amesteca cu uleiul turnat in fir,apoi se rastoarna peste albusuri ametecand usor si faina cate o lingura amestecand de sus in jos.Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins pentru30...

Cartofi la cuptor cu smantana si muschi afumat

In Aperitive / Garnituri la 3 Oct 2010

Fierbem cartofii cu coaja si ii curatam, intr-o tava unsa cu unt punem cartofii felii presaram sarea, apoi muschiul taiat felii, sosul format din oua smantana si 100gr cascaval, sare si piper dupa gust.Se formeaza straturi, iar ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.Bagam la cuptorul incins ptr...

Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat

In Aperitive / Garnituri la 18 Sep 2010

Ciupercile tocate marunt se calesc putin impreuna cu ceapa. Smantana impreuna cu ouale se amesteca apoi se adauga cascavalul ras, muschiuletul tocat marunt, sarea, piperul si ciupercile. Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o forma rotunda unsa cu ulei si cu foietajul asezat. Se introduce...

Choux-uri umplute cu icre si pateu

In Aperitive / Garnituri la 12 Sep 2010

Fierbi apa cu uleiul si sarea pana da in clocot. Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza.Se lasa putin la racit , se aduga pe rand ouale amestecand energic.Se unge o tava cu ulei se pune compozitia intr-un cornet sau se ia cu lingurita si se aseaza gogosele mici.Cuptorul trebuie...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca nu ar exista desenele animate, tu nu ai sti cu ce sa-ti ocupi timpul liber.

 
 
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]