Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
constanta
Bucataras din 11.04.2011
Făina cernută se pun într-un vas adânc sau pe o planşetă. Se face o gaură în mijloc şi se toarnă amestecul de ou, drojdie, zahăr şi sare. Treptat făina este încorporată şi se adaugă apa şi se frământă bine timp de câteva minute. ...
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
In cont 1
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 incaltatoare
Ciocan pentru carne
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 250 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:57
de laura_n 7
la 11:04
la 10:44
de Constelatialeu 9
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
trifadalia
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Plăcintă cu brânză/Pide
Făina cernută se pun într-un vas adânc sau pe o planşetă. Se face o gaură în mijloc şi se toarnă amestecul de ou, drojdie, zahăr şi sare. Treptat făina este încorporată şi se adaugă apa şi se frământă bine timp de câteva minute. ...