Muse Bistro & Wine Bar

Alte detalii
Departe de a fi un local simandicos, Muse Bistro&Wine Bar, reuneste dinamica unei taverne grecesti cu atmosfera boema a unui bistro frantuzesc, intr-un decor contemporan si inovator.



Este un spatiu care imbina, in mod echilibrat si firesc, noul cu clasicul, minimalismul cu familiarul si confortul cu eleganta.



Meniul Muse poarta semnatura lui Chef Silviu Furdui si se adreseaza celor care doresc sa traiasca o experienta culinara unica si onesta. Este construit de cunoscatori pentru cunoscatori dar si pentru cei care sunt deschisi sa isi completeze cunostintele gastronomice mergand, cu incredere, pe mana unui bucatar de exceptie, care stie cu adevarat ce inseamna actul culinar.



Majoritatea sectiunilor din meniu includ preparate cu specific mediteranean si sunt infuzate cu o doza consistenta de influente gastronomice frantuzesti. In ansamblul sau, Muse reprezinta un periplu gastronomic si o incantare atat pentru amatorii de bucatarie fusion, cat si pentru iubitorii de licori bahice alese, savurate pe indelete la o cina romantica, o masa in familie sau o iesire, in oras, cu prietenii. Printre light motivele meniului pe care il veti degusta pe 2 aprilie, se regasesc preparate cu denumiri creative precum Bon-Ton, adica tonul cu puree de lamaie si salata verde, Marmaris – supa de fructe de mare dar si terina de foie gras cu dulceata de rosii sau superba Nougat Glacé care ti se topeste in gura.



Astfel, daca iubiti ambianta micilor bistro-uri moderne din Montmartre sau aerul detasat si aromat cu miros de creveti la gratar, de pe malurile Mediteranei, atunci Muse Bistro este locul ideal. Un loc pentru ... gusturi fine, stari de bine&pahare pline.



Capacitate totala: 80 locuri (2 saloane a cate 24 locuri, gradina de vara de 24 locuri, terasa stradala de 8 locuri)

Muse e un mic bistrou in inima Bucurestiului, pe strada Paris, la subsolul unei case vechi, foarte aproape de Guvern. A fost un alt restaurant acolo, Paris 17 Bistro, de la care au preluat cam tot mobilierul si aranjamentul, din cate imi aduc eu aminte.



Conceptul e bun la Muse, asa cum asteptam de 20 de ani sa fie plin Bucurestiul: un bistrou mic in care gateste cineva cu pasiune pentru bucatarie, care vine sa stea de vorba cu tine si sa-ti spuna ce se intampla acolo si in farfurie. In parte asa se intampla si la Bistro Muse, au mancare destul de buna din bucataria frantuzeasca, cateva feluri in meniu pe care te astepti sa le schimbe destul de des si sa aiba zilnic sau saptamanal cate ceva nou.



Serviciul e extrem de lent la Muse! Dupa jumatate de ceas de la sosire inca nu aveam nimic pe masa, niciun amuse bouche sau altceva. O masa fara desert, la pranz, adica atunci cand se grabeste toata lumea, a depasit o ora si jumatate. E inadmisibil asa ceva. Si cand am revenit la Muse, peste cateva saptamani, la fel s-a intamplat, semn ca nu fusese o nefericita intamplare prima data.



Mai au inca multe de facut si de ajustat la Muse, pe langa lentoarea inadmisibila. Aerul conditionat nu merge in toiul verii, muzica de la Radio Guerrilla numai a atmosfera frantuzeasca nu aduce, sper ca pe viitor sa nu mai amestece painea proaspata cu cea veche, lucruri din acestea...



Muse Bistro poate deveni cu putin efort un loc mai placut decat este acum, si cu mancare mai buna decat ce am gasit noi, in egala masura. Initiativele de acest fel au toata simpatia noastra si vrem sa fie plin Bucurestiul cu asa ceva. Speram sa gaseasca solutiile la toate aceste mici probleme si sa le fie bine. (GB – septembrie 2013)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro