Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Suport pentru ustensile de bucatarie
Ciocan pentru carne
Perna ergonomica Karll
Perie de pantofi
Set 3 rafturi de perete
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:57
de laura_n 7
la 11:04
la 10:44
de Constelatialeu 9
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
trifadalia
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...