Castraveti bulgaresti reteta

de Criss in Muraturi, 20 Sep 2011 | 12012 vizualizari

 

 Castraveti bulgaresti reteta

 

INGREDIENTE

  • -castraveti,
  • -otet,
  • -zahar,
  • -sare pt muraturi,
  • -boabe mustar,
  • -boabe piper,
  • -marar si cimbru
  • -ceapa,
  • -morcov,
  • -hrean
  • -foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

Spalam bine castravetii (e bine sa-i tinem 1-2 ore in apa rece)

In borcanele spalate punem cimbru si marar, foi de dafin, boabe se mustar si de piper, asezam castravetii, rondele de ceapa si morcovi, cate un catel de usturoi, 1 lingurita sare grunjoasa, 1 lingurita zahar, 5 linguri otet si umplem cu apa. Capsam borcanele, le invelim in carpe si le punem la fiert aproximativ o ora.

Dupa ce se stinge focul, se lasa sa se raceasca apoi se pot pune borcanele pe raft. Cel mai mult imi place la aceasta reteta ca nu se foloseste conservant. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Criss 1

21.09.2011, 08:00

Multumesc dragele mele.

Criss 1

21.09.2011, 08:01

Nina, pun apa rece, apoi capsez borcanele, le invelesc in carpe si le pun la fiert.

Mihaela11_jo 1

21.09.2011, 10:55

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta