Ciorba de copanele de pui

de adry88 in Ciorbe, 12 Aug 2011 | 27552 vizualizari

 

Noua de place ciorba de copanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • leustean verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors acru
  • taitei de casa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele de pui:

Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa, carnea si cand incepe sa fiarba adaugam cartofii curatati si taiati, mararul, leusteanul tocat.

Cand a fiert carnea se adauga taieteii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se adauga borsul, sare, piper dupa gust, se mai lasa sa fiarba 2 minute dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si ciorba de copanele de pui este gata.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan