Ciorba dulce din fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 8030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr telina
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie de 0,800 kg cu fasole uscata fiarta deja
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • leustean uscat (pregatit de mama)
  • 1 lingura cu varf cu bulion
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dulce din fasole uscata:

Se  curata si se spala toate legumele se vor taia cuburi. Intr-o oala de 4 litrii se pune jumatate cu apa la fiert si cand incepe a clocoti se vor pune si legumele ,oala se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 minute.Se desface cutia cu fasole se strecoara si se spala bine in sita pana nu se mai simte gustul de conservant deasemeni bulionul se desface cu putina apa si cand zarzavatul e fiert se vor adauga fasolea si bulionul dar completam si cu apa daca a scazut in oala, sa nu uitam de sare, piper, cimbru,uleiul si foaia de dafin.La sfarsit se pune leusteanul uscat.

Pofta mare,

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dulce din fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu naut si tarhon