Crêpe au ton et harrisa / clatite cu ton si harrisa

de aishaflory in Ton, 17 Mai 2014 | 3536 vizualizari

 

Desi am fost obisnuita cu clatite dulci, din momentul în care am descoperit aceste clatite au devenit preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 Ou
  • Faina
  • Lapte
  • Sare
  • Mozzarela / cașcaval
  • Harrisa(pasta de ardei iute)
  • Ton
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crêpe au ton et harrisa / clatite cu ton si harrisa:

In functie de cate clatite vreti sa faceti schimbati cant de lapte si faina.Trebuie sa obtineti un material putin mai gros decat cel pt clatitele dulci

Batem oul cu putina sare folosind un tel, adaugam faina si dupa aceea laptele.

Ungem o tigaie cu putin unt si punem un polonic din materialul pt clatite, dupa ce o intoarceti pe cealalta parte dati focul foarte incet ca sa aveti timp sa o preparati si sa nu se arda.

Ungem clatita cu putina harrisa, peste ea punem cascavalul sau mozzarela si tonul scurs de ulei si sfarmat.

Luam o margine a clatitei si o tragem peste ton, apoi tragem si cealalta (asa cum puteti vedea in imagine),dupa care intoarcem si capetele.

Lasati clatita pe parte aia pana se roseste putin apoi o intoarceti si pe partea cealalta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crêpe au ton et harrisa / clatite cu ton si harrisa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ton si crema de branza